Sidevisninger i alt

torsdag den 22. september 2016

Sensommerskønheder

Engletrompeten - det er første gang jeg har denne plante, men bestemt ikke sidste.
Desværre kan den ikke tåle frost, og jeg har ikke et egnet frostfrit sted at opbevare den. Hvis jeg husker det, vil jeg prøve at lave en stikling. Hvis ikke, må jeg købe en ny til foråret.
Jeg købte stiklingen på Havemessen på Gram Slot i maj måned. På plantemarkedet var der en venlig mand som fristede med en mængde fine stiklinger - og jeg har bestemt ikke fortrudt mit køb. Og jeg har også en bestilling til næste år til svigermor...
Vand skal den have - en spand eller to hver dag - og gødning en gang imellem- hos mig får den bare flydende gødning som de andre sommerblomster også får.

tirsdag den 6. september 2016


Blomster på kontoret

Når nu jobbet skal passes selv om himlen er blå og vejret godt - er det da en trøst at have en buket med fra haven. De er en anelse nussede af alt det regn de fik i søndags. Men de holder så længe... de holder :-)
Her lysegul solsikke, vanilla targetes, chokoladeblomster (med og uden kronblade), fennikel, limegrøn tobaksplanter som vist har gemt sig og sidst, men ikke mindst de grønne sjove blomster (øverst t.v)
Jeg er faktisk ikke klar over om det en solhat, for den er 1½ meter høj og jeg var sikker på at det var en af de gule solsikker, indtil blomster sprang ud.
Nå, retur til slavearbejdet... :-) :-)