Sidevisninger i alt

tirsdag den 19. februar 2013

Nedtælling til forår


Starter lige med et billede med farver på - så humøret på en gråvejrsdag kan stige et par grader.

Bloggen har ligget underdrejet i et stykke tid, dels er der ikke helt så meget at skrive om i vintermånederne og dels har jeg en anden hobby der kræver en del tid - ved siden af fuldtidsarbejde og familieliv med tre børn hvor en pæn del af tiden går med at lege taxafører.
Jeg underviser et hold damer i gymnastik. Nu nærmer opvisningen sig og jeg har haft travlt med at lave serier, indspille musik og bestille dragter og alt hvad der hører til det cirkus. Det er en dejlig hobby hvor man får udfordret samarbejdet mellem sin højre og venstre hjernehalvdel. Jeg har i øvrigt fundet en hjemmeside hvor du kan se om du tænker med højre eller venstre hjernehalvdel - prøv selv her . Jeg kan få pigen til at dreje begge veje, men mest drejer hun med uret. Det er ret sjovt!
Nå, men tilbage til havearbejdet. Nedtælling til foråret er begyndt: Der er bare 9 dage til den første officielle forårsmåned. Det er ligefrem så jeg næsten glæder mig til at gense disse:


Eller hvad med disse?

Faktisk så tror jeg de er stærkt på vej allerede.
Jeg kan i hvert fald se at græsset gror de steder hvor det helst ikke skal være...

Har lige været på biblioteket og lånt havebøger, så kan jeg drømme lidt om alle de projekter jeg håber at komme i gang med i sommerens løb.

I må have en god dag derude!

5 kommentarer:

 1. Ja, det er ikke nemt at være haveblogger om vinteren. Jeg snyder og flytter bloggen inden døre. Det lyder til at du har rigeligt at lave, så jeg kan godt forstå at du ikke laver blogindlæg hver dag :-) Men fint lige at høre fra dig! Og dejlig farverig buket! Og, ja, skvalderkål og mælkebøtte er da også tegn på forår og sommer!

  SvarSlet
 2. Ja, det bliver skønt med foråret, men jeg må dog indrømme at jeg ikke savner de nævnte "vækster".

  Hun drejer begge veje. :)

  SvarSlet
 3. Godt at se du er med endnu, selvom du har travlt.
  Jeg har set pigen før, hun plejer at dreje begge veje.

  SvarSlet
 4. Ja nu må det da snart blive forår. Dejligt for dig at have en hobby, du kan bruge vinteren til.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 5. Sjov lille test, den har jeg ikke set før. For mig drejer hun højre om hele tiden, jeg sku virkelig koncentrere mig for at få hende til at dreje venstre om... hmmm :o)
  Held og lykke med opvisningen :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.