Sidevisninger i alt

torsdag den 28. februar 2013

I sne står urt og busk… ikke mere

Heldigvis for det. Jeg kan vældigt godt lide sne og frost, men jeg synes nu at nok er nok. Forår ønskes! Heldigvis er naturen enig og vejrudsigten lover bedre vejr de næste dage. Haven står i knopper – jeg tog lige en rundtur med kameraet en af de dage der var godt vejr i sidste uge.

Februar 2013 008

Erantiserne kryber frem fra skjul

Februar 2013 005

Rododendronernes knopper er store og saftspændte

Februar 2013 017

De enkelte vintergækker danser snart ballet

Februar 2013 019

Juleroserne var ellers så fine, men kunne ikke tåle frosten. Heldigvis er de på banen igen

Februar 2013 006

Her på terrassen skal vist lidt reparation til eller rettere et nyt hegn. Men måske er roserne på den anden side blevet store nok til at erstatte dette. Det må tænkes over. Projekterne vælter ind i hovedet i disse dage! Problemet er at få dem til at blive min mands idéer… høhø

Ellers har jeg været kvik på tasterne i dag. Snart kommer en ordentlig stak frø i posten til mig – foruden dem jeg allerede har fået…. jeg må hellere igang med at så – snart!

10 kommentarer:

 1. Ja nu ligner det da lidt forår og jeg har også holdt øje med vejrudsigten, det ser da lovende ud.
  Det er tit problemet, lige at få ideerne til at fænge hos manden, men det lykkes da ind imellem:-)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 2. Kære Tina,
  Efterhånden er foråret nær. Ja, faktisk er det jo forår i morgen! Men det går jo nok alligevel lidt, førend vi kan smide vanterne og trisse rundt derude i bar figur. Fine billeder og god fornøjelse til din mand. En sand fornøjelse bliver det også, snart at skulle så. Rigtig god fornøjelse med det - vi vil gerne se med ...
  Lune hilsener, Mathias

  SvarSlet
 3. Tak for kommentarerne.. det luner! Jeg skal nok komme tilbage snarest igen.
  Lige nu bøvler jeg lidt med at prøve at få et nyt billede ind foroven, men jeg har vist skrevet før at det dur' jeg ikke til. Nu er det ALT for småt. Jeg må snart have et kursus! Nå, I må leve med det et par dage, for jeg bliver snart hidsig!

  SvarSlet
 4. Ja billedet er lidt småt, men pyt med det, i morgen kommer foråret, så skal du så alt det, du har købt og har ikke tid til alt det tekniske. Det går jo også alligevel.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 5. Det tekniske er heller ikke min stærke side, jeg venter til en af mine drenge kommer hjem, så må det gå som det går indtil da:-)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 6. BOnjour et merci pour ces superbes fleurs et ces couleurs

  SvarSlet
 7. hvis du lokker din mand med en romantisk aften med go' mad og alt "andet" dertil ?? så mon ikke at han nok skal få hegnet lavet i en fart :) ??

  SvarSlet
 8. Jo, Tim kvindelist lønner sig... hegnet skal nok blive lavet, men jeg ønsker mig rigtigt mange ting til haven: nyt drivhus, pergola, flere bede, køkkenhaven skal forbedres osv osv. og manden træner til maraton, så der går en del fritid til det. Og en snarlig rejse til New York sætter sig lidt på pengepungen!Man kan jo ikke få det hele, selv om det ville være dejligt.

  SvarSlet
 9. Kære Tina,

  endnu en spændende blog, som jeg er gået glip af. Øv, dagen burde have mindst 48 timer, for jeg ville jo så gerne følge med i det hele. Jeg "fandt dig" da du skrev sådan en sød kommentar om min snarlige bogudgivelse på Claus` blog. Så skulle jeg da lige forbi og besøge dig.

  Sikke et pragtfuldt solskinsbillede af de livsbekræftende erantis.

  Ja, du må have dig en lille rosen-hæk, der hvor hegnet står. Det kunne være flot med et rionet-hegn med roser op ad.

  Hav en dejlig havesæson og skøn blog du har.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 10. Hej Tante Grøn.
  Jamen du er jo vores alles Tante Grøn og jeg nyder dine kommentarer rundt omkring i blogland. Og så glæder jeg mig da til at se din have - i hvert fald på papiret!

  Og ja, jeg har også tænkt på en rionet-løsning, evt. med noget klematis for enderne. Hvis de altså vil gro hos mig. Jeg har ikke haft SÅ stor en heldig hånd med dem..
  Hilsen Tina

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.