Sidevisninger i alt

onsdag den 14. august 2013

Brudeslør


I skal nu lige se min flotte flotte brudeslør. Den gror som en hvid sky for enden af stendiget ved indgangen til gårdspladsen.
Længere henne af stendiget gror en del lavendeler og det er meningen at de skal føres helt hen til brudesløren. Der er faktisk plantet små planter, de er bare ikke så meget at se endnu.
Snoren i nederste billede er der fordi jeg gerne vil have en gren på det japanske kirsebærtræ til at gro i den rigtige retning, så det bliver lidt mere harmonisk at se på - det virker!

5 kommentarer:

 1. Det var da imponerende, sikke en brudeslør.
  Jeg har plantet brudeslør flere gange, men de vil ikke gro hos mig, så det er dejligt at se billeder af din
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Disse har jeg sået i koldbænk (lavet af en vindueskarm) for nogle år siden. Jeg glemte alt om dem i efteråret, men da de kom frem om foråret fik jeg plantet dem ud diverse steder og de gror som om de blev betalt for det.

   Slet
 2. VILDT så flot den er..... Jeg håber også at vores bliver så store og flotte, for jeg elsker det lette udtryk og den fornemmelse af "sky" som de giver.
  Og så dufter de dejligt syntes jeg - for det meste altså.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må ud at dufte, har ikke lagt mærke til det. Men det med dufte har meget at gøre med vejret synes jeg. Nogen gange dufter roser der skal dufte slet ikke og andre gange kan man dufte dem på lang afstand.

   Slet
 3. din brudeslør er fan'me flot - uha... den er stor ;)

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.