Sidevisninger i alt

fredag den 12. september 2014

Anonyme kommentarer (!)

Jeg er blevet SÅ træt af spam-kommentarer, at jeg er ved at k.... op. Opfordringer om at besøge mere eller mindre smudsige sider som intet har med haver at gøre.
Nu har jeg lavet om i indstillingerne, så man skal registrere sig som bruger.
Er der nogen af jer andre der har erfaringer med denne indstilling - eller har andre løsninger?
Og er der nogen der vil prøve at kommentere, så jeg ved om det kan lade sig gøre? TAK

Vi holder rejsegilde i morgen på vores nye drivhus, har desværre ikke et billede af hele huset, men her er et fra da vi satte spærrene op. Det bliver DEJLIGT!

9 kommentarer:

 1. Jeg forstår til fulde at du er nået kvalmestadiet hvad angår spamkommentarer. Det føles næsten som at have indbrud, ihvertfald bliver mine grænser overtrådt. For at komme det en smule til livs, har jeg nødtvunget indført koden igen. Så kan anonyme brugere stadig kommentere og det har tydeligvis nedsat de mange uønskede kommentarer, dog ikke fjernet dem helt.

  Tillykke med dit skønne drivhus, det ser fantastisk ud. :)

  SvarSlet
 2. Hej Tina!

  Jeg har også været nødsaget til at fjerne muligheden for anonyme kommentarer. Jeg gjorde det i midten af august, og med jævne mellemrum har jeg tilladt alle at kommentere, og da strømmer de spam meddelelser ind igen.
  Jeg har gjort det på samme måde som dig!

  Spændende med drivhuset, rigtig godt rejsegilde i morgen:-)))
  Hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Jeg blev også træt af alle disse kommentarer, fik af og til over 100 om dagen. Har gjort det samme som dig, og nu er det helt holdt op :)))))

  SvarSlet
 4. Jeg har gjort som fru Friis, for jeg har en del anonyme kommentarer, som er ok. Der kommer en enkelt igennem en gang i mellem, men ellers virker det. Irriterende er det ja.

  SvarSlet
 5. Jeg har brugt følgende metode: åbner en kommentar, klikker på "mere" muligheden og vælger "filtrer meddelelser som disse". Det har fjernet spam hos mig. Samtidig registreres næsten ingen af de "rigtige" kommentarer i min mail; men det er for så vidt ligegyldigt, idet de rent faktisk ligger på bloggen.

  SvarSlet
 6. Jeg har også gjort som dig og har ikke spam, mere.
  Jeg glæder mig til at se mere af drivhuset:-)

  SvarSlet
 7. Rejsegilde - det er en skøn og særlig dag. Rigtig god fornøjelse med det.
  Jeg forstår så godt at du laver om på mulighederne for at kommenterer.
  Mange hilsner Susan

  SvarSlet
 8. Ja, de har virkelig taget til. De der spam kommentarer. Og, de er åbenbart blevet så dygtige at spam filtret ikke fanger dem. Derfor har jeg for et par dage siden gjort som dig - og flere andre kan jeg se.

  Spændende med drivhuset!

  SvarSlet
 9. Jeg har hørt og læst hos andre, hvor den beskrevne model, har løst spam-problemerne. Faktisk har jeg på det seneste selv overvejet at bruge den funktion, fordi det vælter ind med spam i øjeblikket. Mere end nogensinde før.
  Drivhuset skal I nok få meget glæde af i fremtiden. Det har jeg i hvert fald af vores.

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.