Sidevisninger i alt

torsdag den 15. november 2012

Flot indkørsel

Denne indkørsel kommer jeg ofte forbi.  Jeg kan rigtigt godt lide den. Vejen der snor sig hemmelighedsfuldt ind til et hjem. Med den velklippede hæk som fører gæster og beboere til dørs. Prikken over i'et med de to flotte træer i efterårsfarver som sammen med andre træer og buske gavmildt strør sine blade ned over indkørslen.

Jeg ved ikke hvem der bor der, men jeg håber ikke at jeg har fornærmet nogen ved at tage et billede af deres indkørsel.

6 kommentarer:

 1. Det er virkelig en flot indkørsel og som du selv siger...lidt hemmelighedfuld, man får lyst til at se hvordan det ser ud indenfor:-)

  SvarSlet
 2. Tror der gemmer sig lidt magi der for enden af vejen (men måske kan man blive fælt skuffet;0))

  Mange hilsner og god aften fra
  Katinka

  SvarSlet
 3. Jeg er helt sikker på ejerne ikke har noget imod du har delt deres flotte indkørsel til inspiration... :o)

  SvarSlet
 4. Det er bestemt en pæn indkørsel. Og mon ikke ejerne bare ville være stolte hvis de vidste at du viser os den ...!?! Tak for dit besøg på min blog. Det er dejligt med nye læsere :-) Jeg er også glad for at have fundet din blog. Har meldt mig som læser og sætter dig på min blogliste.
  Hilsner fra Nana

  SvarSlet
 5. Jeg vil bare ønske en glædelig jul til dig og din familie !!

  SvarSlet
 6. Man bliver jo helt nysgerrig og lidt varm om kinderne, når man sider foran sin computer og ser på billedet af din smukke indkørsel. Uden tvivl en af de flotteste indkørsler, jeg længe har set - Det er jo ren Alice i eventyrland atmosfære :) Kunne man mon lokke dig til at tage nogle flere billeder, længere inde på grunden? og et lille tillægsspørgsmål :) Hvad hedder de 2 flotte træer, som står på hver sin side af indkørslen?

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.