Sidevisninger i alt

søndag den 4. november 2012

Tulipaner

Tulipaner i staudebedet har jeg holdt mig fra i mange år - jeg ærgrer mig gul og grøn når jeg kommer til at skære nogen over med spaden. Alligevel har jeg ladet mig lokke i år af andre bloggere og af de lækre poser fra Claus Dalby - se blot her:

Andre år har jeg også blevet fristet over evne, og nogle gange - læs en del gange - er de ikke blevet sat! Øv hvor jeg ærgrer mig når jeg finder dem i planteskuret om foråret.
Men i den tid hvor løgene skal i - er min haveinteresse som regel afkølet en del i takt med temperaturens dalen. I år har jeg lovet mig selv at det jeg køber snarest skal i jorden. Og det har jeg (næsten) holdt. For jeg  har selvfølgelig købt et par poser mere, som ligger og glor på mig hver gang jeg kommer ud i bryggerset.

Nogle poser har jeg dog også brugt som værtindegave. En gave som ofte vækker glæde - og jeg skal ikke bekymre mig om de nu bliver sat.

En del af løgene er kommet i krukker, så til foråret skal jeg frådse i tulipaner ved døren. Glæder mig allerede.

Krukkerne er sat hen i et hjørne ved køkkenhaven, hvor de kan stå lidt beskyttet.
Så nu venter jeg bare på forårets komme.
4 kommentarer:

 1. Hold op for et forår du kan vise frem og glæde dig til! Jeg gør det, at lige så snart jeg har købt løgene sætter jeg dem, for hvis jeg samler sammen, bliver det en uoverkommelig opgave. Så kan det godt være jeg støder på et løg undervejs, men jeg tror ikke der sker noget ved, at man hakker et løg over...så kommer der jo to løg.... ikke sikkert det er rigtigt, men det vælger jeg at tro!! :0)

  SvarSlet
 2. uha... jeg mangler også at få mine tulipaner i jorden men det kan da nås endnu ;)

  SvarSlet
 3. Tro er en vigtig ting når man har have Bente... Og ja, jeg har mangefordoblet min tulipanstand, så jeg skal rigtigt vise frem til foråret!
  Tim du kan sagtens nå det, men kom i gang!

  SvarSlet
 4. Dit indlæg her kunne sagtens være skrevet af mig - jeg står ofte i fuldstændig samme situation. Jeg HADER at lægge løg i haven, men lader mig alligevel friste af de smukke løgvækster........med alle intentioner om at få lagt dem.
  I år har jeg faktisk lagt en masse, men det var så også i et nyt bed, så går det lidt nemmere. Nu har jeg ladet mig friste og har købt en masse prydløg til det nye bed - og nu kan jeg selvfølgelig ikke huske hvor jeg har lagt løg i forvejen..... :O)
  Glæder mig til at følge dine erfaringer med løg i krukker - mine er nemlig ikke så gode. Misunder hvert år folk med overdådige løgkrukker.
  mange hilsner

  Trine

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.