Sidevisninger i alt

onsdag den 20. marts 2013

Vintergækkekrans

IMG_7836

Snestormen blev heldigvis delvis afblæst – vi havde frygtet det værste da vi skulle begrave min far lige den dag det ifølge vejrudsigten blev værst. Det havde vi selvfølgeligt ikke vidst da vi aftalte dagen med bedemanden (som var en dame) og præsten m.v. Min far har været svækket af sygdom i flere år med bla. hjerteproblemer, sukkersyge, kol og stomi, så vi vidste at det ville komme på et tidspunkt. Alligevel kom det som et chok – det kan man ikke forberede sig på. Han døde hjemme og blev kørt til kapellet på sygehuset, hvor vi hentede ham til den lokale kirkes kapel nogle dage senere. Her havde jeg lavet en lille vintergækkekrans til kisten. Den var lavet af tre bundter vintergækker plukket i mine forældres have.

IMG_7830

IMG_7831

IMG_7833

Måske et makabert emne til en haveblog, men det er jo en del af livets gang. Til en begravelse hører der blomster til. Og der var MANGE smukke blomster, vi beundrede alle buketterne og de forskellige farvesammensætninger. (Så hvis nogen der har bidraget læser med her, vil jeg gerne takke for opmærksomheden).

10 kommentarer:

 1. Hvor er den altså helt bedårende!
  Og sikke en skøn tanke selv at binde den til din far. Og du har jo ret... det er en del af livet at miste... men det gør det nu ikke lettere...

  SvarSlet
 2. Det gør mig ondt at du har mistet din far. Det er altid uforståeligt når nogen dør. Selv når det er ventet. Hvor er kransen du har bundet, enestående smuk.
  Kh Nana

  SvarSlet
 3. Håber I fik en god afsked med din far. Kransen er fantastisk!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 4. Kondolerer, sådan noget er svært at forberede sig på, men det var nok godt, han fik fred. Det er vel nok en smuk krans du har lavet af vintergækker fra dine forældres have. Smukt.

  SvarSlet
 5. Det er aldrig let at miste, heller ikke når det er ventet. Flot krans og dejlig tanke at den kommer fra dine forældres have
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 6. Tilslutter mig de øvrige kommentarer: smuk krans og smuk tanke.

  SvarSlet
 7. Fantastisk smuk krans, du har bundet til din fars kiste.

  SvarSlet
 8. En utrolig smuk krans. En dejlig tanke at de er fra dine forældres have.

  SvarSlet
 9. Så kan det vist ikke gøres ret meget smukkere :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 10. Det var da nok det smukkeste farvel jeg har set til dags dato. Selv om man ved det kommer en dag - er døden jo aldrig velkommen. Jeg føler med dig i tabet af din far. Han ville have elsket den krans du har lavet. At de kommer fra hans egen have er også en smuk tanke.

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.