Sidevisninger i alt

søndag den 28. juli 2013

Arbejdsområde


Vi har lige været en uge på Djursland i et dejligt og ikke mindst meget hyggeligt sommerhus, som er ejet af en af min mands førhenværende kollegaer. Vi har været der før fire år i træk da vi havde helt små børn (2001-04) og det var sjovt at alle tre børn gerne ville med igen, til trods for at de i dag er 20-16-12 år. Til deres store fortrydelse var der dog ingen netadgang, men jeg må sige at da de var kommet over "chokket", indrettede de sig med gammeldags spil mv. og vejret viste sig jo fra den skønneste side og der blev tid til lidt solbadning.
En dag var vi inde i Århus, hvor vi startede med en tur i 'Den Gamle By'. Jeg har ikke været der siden jeg var barn, så jeg synes det var meget interessant. Der blev også vist haver fra gamle tider, og jeg faldt for det hyggelige haveafsnit hvor der var drivhuse og især arbejdsområdet var lige en drøm for mig. (min mand er advaret om at det er næste projekt)Min ferie er nu slut og arbejdet kalder fra i morgen tidlig. Men jeg har haft tre gode uger med fantastisk godt vejr!

6 kommentarer:

 1. Det lyder som en skøn ferie... Afslapning, "afkobling" og hygge.
  Den gamle by har mange spændende steder og kan bestemt give en masse inspiration. Måske vi snart selv skulle tage en tur derude igen
  Spædende hvad projektet udfolder sig til hjemme hos dig.... :-)
  Mange havehilsner fra Susan

  SvarSlet
 2. Hej Tina.Har tilmeldt mig som fast læser hos dig.Den gamle by i Århus besøgte jeg sidste år,da jeg var på weekend der med nogle venner her fra København.Der er mange spændende ting at se og opleve.Dejligt at du har haft en skøn ferie med godt vejr. Hilsen Jette(mit lille gods)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til Jette. Jeg læser også tit med hos dig!

   Slet
 3. Jeg kan godt forstå at du faldt for det dejlige arbejdsbord. Hvor ser det bare charmerende og hyggeligt ud, sådan et måtte også gerne stå hjemme hos mig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, en arbejdsplads kan man altid bruge, men det ser nu pænest ud når der er ordentligt oprydet. Det ved jeg ikke om jeg kan overholde, så mit skal nok være knap så synligt...

   Slet

En kommentar er altid værdsat.