Sidevisninger i alt

lørdag den 28. juni 2014

Dejligt besøg hos Claus Dalby

En weekendmorgen, da jeg ikke var i bedste humør og vistnok vrissede lidt af manden, kom pludselig en mail på min telefon at jeg havde vundet! Et besøg i Claus Dalbys have. Mit humør vendte straks 180 grader og alt så lyst og godt ud. Jeg skrev straks på facebook til min søster om hun var klar til at tage med, for invitationen var for to. Om hun gad - ja det gjorde hun.
Vi havde en herlig eftermiddag i haven hos Dalby - jeg tog 234 billeder, mest med bøjede knæ og rumpetten godt placeret bagud og hovedet på sned. Et udvalg ses her - i første omgang af "de gule", som jeg var meget betaget af!


Flere billeder kommer snarest...
Imorgen vil jeg igen på havebesøg - på Fyn, det er jo NU der er noget at se.

3 kommentarer:

 1. Hej Tina!
  Dejligt at se lidt af dine gule billeder, var også helt pjattet med alt det gule, det giver lige det der krydder der gør at man godt kan svælge i det rosa også. Var i rema den anden dag, og de havde kæmpe potter med stauder til 35 kr, jeg købte lidt, en af dem var røllike, den passer for øvrigt godt til vores sandjord.
  Tak for kigget, og god dag til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette. jeg må hellere forbi Rema - også selv om vi har lerjord, en god muldlerjord hvis der er noget der hedder det. Men mit gule bed er oppe på bakken, hvor der er lettere jord, så det må afprøves.
   Jeg kan også godt lide det rosa og lyserøde, ja og det blå og og og, men gul og lyserød er ikke pæne sammen, ikke i alle tilfælde i hver fald..

   Slet
 2. Hvor er det dejligt du viser skønne gule blomster. Der er så flot i Hr Dalbys have.
  Jeg glæder mig over alt det skønne du fangede med kameraet.

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.