Sidevisninger i alt

onsdag den 13. maj 2015

GårdhaveprojektJeg har ikke givet lyd fra mig i længe - har travlt på arbejde - og også rigeligt at give mig til når jeg kommer hjem, bla. dette gårdhaveprojekt.
Heldigvis ligger der nu nogle dejlige Kristi Himmelfartsdage foran os, hvor der kan laves mange gode ting i haven. Håber vildt meget at vejret bliver GODT.
Vores drivhus er nu ved at være færdigt, mangler dog noget elektricitet, og en gang maling på de hvide flader. Og vil har allerede haft megen glæde af huset, det er bare SÅ dejligt at være derude uanset om det er afslapning med en bog eller at nusse om planterne.
Drivhuset er fyldt med krukker og småplanter. Jeg glæder mig til at kunne flytte dem ud.

Og så skal jeg jo i gang med at plante bede rundt om terrassen I ser her på øverste billede. Jeg skal have plantet en smal hæk i hjørnerne, så der kan skærmes for den kolde blæst fra nordlige himmelstrøg. En hæk der kan klippes smal og alligevel tage lidt af for blæsten - forslag modtages gerne.

Med håb om en dejlig miniferie,får I lige et udklip af planter i drivhuset.
6 kommentarer:

 1. Hej Tina, det var da dejligt igen at se et indlæg fra dig. jeg kan da godt lige se du har haft travlt, hvor bliver det flot. Det glæder jeg mig til at se mere til :o)) det er en lækker taresse.
  Masser af havehilsner fra Linda

  SvarSlet
 2. Hvor ser det skønt ud :-)

  SvarSlet
 3. Sikke fin jeres drivhus er, hvad med Buksbom til hæk, kunne det være en mulighed. Vi har selv brugt det rundt om hjørnerne på huset for at give læ.

  SvarSlet
 4. hvor ser det godt ud, Tina! Det er altså blevet vildt fint.
  Hvor er du heldig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. pst. vedr. hæk - taks kan helt klart anbefales. Smuk både forår, sommer, efterår og vinter. Og ikke så dyrt som man tror.

   Slet

En kommentar er altid værdsat.