Sidevisninger i alt

tirsdag den 9. februar 2016

Nye havevenner


Jeg har fået nye havevenner ser det ud til, ikke at jeg er specielt glad for disse uindbudte haveelskere og jeg er noget bekymret for mine dyrt indkøbte tulipanløb. Det er nemlig en af deres livretter hvis det er mosegrise altså. Jeg ved ikke om muldvarpe også spiser tulipanløg.. 
Men de kan vente sig kan de. Snart må jeg have købt nogle fælder og så går den vilde - og måske blodige - jagt ind her på matriklen.

Jeg fatter ikke at et så lille dyr (altså ikke katten på billedet, men en muldvarp), kan lave så store kratere. Det ligner snart et månelandskab.
 Vintergækkerne både de almindelige enkle og de dyre enkle - er på vej.... ukrudtet ligeså!


5 kommentarer:

 1. Ja sådan kan det gå med ukrudtet, mener jeg :)
  Jeg har læst på fb, at de ikke kan lide aske, de små udyr. Det er dag et forsøg at grave ned til nogen af hullerne og smide aske i, så skulle de forsvinde fra matriklen.
  Held og lykke med det.

  SvarSlet
 2. Det er vist det samme alle vegne i år, der er bare så mange muldvarpe. Vi døjer også rigtig meget. Jeg mener ikke muldvarpe spiser planter, men de kan da godt nok ødelægge både bede og græs alligevel. Nå jeg troede ellers det kun var i min have ukrudtet var på vej, nu er jeg mere rolig :-)

  SvarSlet
 3. ØV for nogle ubudne gæster - håber du får gjort kål på dem.

  SvarSlet
 4. Den slags "venner" har vi også store mængder af, og vi er absolut ikke bedste venner.

  SvarSlet
 5. Aske, vi har brændeovn, så det må da afprøves her i weekenden!
  Sidste år havde vi næsten ingen muldvarpe, så jeg troede de havde fundet andre græsgange, men jeg skal da love for at de har fundet vej til os i løbet af vinteren.
  Vores have ligger ud til marker på alle fire sider, så det er vel heller næsten ikke til at undgå.

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.