Sidevisninger i alt

fredag den 1. juli 2016

Selv junidage får ende


Maj og juni er nogle skønne måneder, men selv de får ende. Ja, alt alt for hurtigt. Nu går dagene igen den forkerte vej, men inden da, får vi forhåbentligt mange lange og regnfrie dage - skriver jeg, mens det øser ned udenfor. Det er godt man skal på arbejde og ikke har ferie før om 14 dage, hvor solen er bestilt til at skinne fra en skyfri himmel fra morgen til aften.
Haven den er skøn med masser af blomster og ROSER

Selv på studenterbordet bugner det med roser og andet godt fra haven (hyldeblomst og rababersaft i slushicemaskine - uhm)8 kommentarer:

 1. Dejlige billeder. Ja, det er skisme kedeligt vejr. Her er det solskin med megen blæst...konstant afbrudt af byger..så det der med at gå ud i haven og få klippet lidt ned...der er f.eks. en del af mine storkenæb, der trænger...det har jeg opgivet, for det begynder at regne når jeg får udenfor...Nu bliver jeg derfor inde, men så kan jeg da få læst op på haveblogs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine storkenæb skal også klippes ned, men jeg nænner det næsten ikke. Jeg har netop halet alle digitalis op, det var svært nok. Men det pyntede på bedet og giver luft til det andet som er på vej.

   Slet
 2. dejlige stemningsbilleder, vi er heller ikke for heldige med vejret :( - men heldigvis starter min ferie først om en uges tid, så jeg håber at det gode vejr kommer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du roligt regne med Tim - det er bestilt...

   Slet
 3. Roserne og pæonerne stråler om kap. Men måske ser studenterne lidt trætte ud!?

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var de, vi var en af de sidste på ruten og vores datter kom hjem inden midnat tror jeg, men de tog også afsted ved 6-tiden om morgenen. I den uge var det ellers normalt lige omvendt: afsted ved midnat og hjem ved 6-tiden 😴

   Slet
 4. Smukke blomster, dejligt med glade farver

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.