Sidevisninger i alt

tirsdag den 2. april 2019

Forår

Så er det forår. Måneden siger forår, vi er gået over til sommertid - og blodblommen har foldet sine meget lyserøde blomster ud. Det er dermed tid til at gå i haven..
Det begyndte jeg dog på allerede i februar, hvor vi helt utypisk havde nogle pæne dage. Jeg fik ryddet op her og der, fik en trillebør ukrudt halet op og fik det hele kigget efter i sømmene.
Jeg fik nydt solens stråler i drivhuset - og det er også der jeg nu trækker hen, når vinden bliver for kold, men alligevel ikke har lyst til at gå ind.

Her i weekenden fik jeg startet på at gøre dette bed rent. Efter at drivhuset blev bygget i 2014, kom dette bed til at ligge noget i skygge. Før var her bla. krydderurtebed, men de er blevet flyttet til en mere solrig plads. 
Her er så plantet forskellige tiloversblevne eller selvsåede planter, som lupiner, orange og gule valmuer, storkenæb Rose Clair, tre flotte pæoner Sarah Bernhardt, som jeg ikke har kunnet nænne at flytte (og de blomstrer fint alligevel). Der er lilla natvioler eller velduftende aftenstjerne som de også kaldes og lidt forårs løg. 
Der var også rigeligt med musehuller under den store mængde af mos, og jeg var nede på knæ for at få fat på alle små totter.

OG masser af ukrudt, især mit hadeukrudt: skvalderkål.

Men jeg var godt tilfreds med mig selv da jeg var færdig. Pæonerne var befriet af storkenæb og disse var plantet ud flere steder, så skvalderkålen kan få kamp til stregen. Valmuerne blev også straffet lidt.
Kassen er en køkkenhavekasse. Mere om dem senere.6 kommentarer:

 1. Nyt at høre fra dig - dejligt:)
  Sikken en tjans du fik overstået der, det pynter.
  Nyd foråret :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak, jeg er her stadig, men ikke helt så ofte...

   Slet
 2. Det gør altid en forskel med en gang forårsoprydning i bedene.
  Hvor er det smukt med den lyserøde blodblomme mod den blå himmel. Det syn må nydes, lige når det er der.

  Hilsen Elna

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.