Sidevisninger i alt

søndag den 17. juni 2012

Sikke noget møg

Jeg har hele aftenen bøvlet med min blog. Ville bare lige have et nyt billede ind øverst på bloggen, men hold da op - sikke noget møg. Fik langt om længe billedet ind, sådan nogenlunde i en acceptabel størrelse, men så blev alt lilla skrift pludselig lyseblå.... og computeren går i hak hvert andet øjeblik....
så jeg ctrl-alt-deleter konstant.
Nu har jeg opgivet for i dag, så I må finde jer i lidt utilpassede farver. Derfor får I også denne røde røde valmue som en farverig hilsen. Den er høj og flot og meget rød, men passer ikke ind lige der hvor den gror. Så den bliver flyttet - når den er afblomstret.
Og jeg kommer tilbage og laver om på bloggen en anden god gang :-))))

3 kommentarer:

 1. Held og lykke med det. Når tingene driller for mig er det oftest en 'fejl 40'. Du ved: når årsagen sidder 40 cm. Fra skærmen.

  SvarSlet
 2. Jeg føler med dig - har også prøvet at skulle bøvle med bloggen. Spændende, om det lykkes at flytte valmuen. Da jeg prøvede at gøre det, blev der ved med at komme valmuer.

  SvarSlet
 3. Smuk valmue.
  Jeg har også bøvl med at indsætte et billede på en ny blok, som jeg er ved at oprette over vores lille biks.
  Det er ikke KUN billedet der driller. Jeg kan heller ikke finde ud af at indsætte limk til bloggen. Håber jeg engang kan få hjælp af min svigerinde til at indsætte linken. Billedet kan hun nok ikke hjælpe mig med.
  Ønsker dig bedre held næste gang du forsøger.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.