Sidevisninger i alt

søndag den 3. juni 2012

Klar til Kolding

Så er jeg ved at være klar til at tage til plantemarked i Geografisk Have i Kolding tirsdag d. 5. juni. Jeg har taget en feriedag, for Grundlovsdag er åbenbart ikke mere en halv fridag. Min søster og jeg kører afsted kl. 9.30-10.00. Vi gider ikke at stå i kø, der skal nok være masser af planter til os også, og selv om vi kommer tidligt, er der alligevel ikke plads på p-pladsen ved Den Geografiske Have.
Som jeg skrev om i forrige indlæg, har vi “egen vogn” med – se her:
Juni 2012-1 002
Rigtigt praktisk så lange arme undgås. Både kasse og sækkevogn kan klappes sammen, så den ikke optager dyrebar plads på vejen hjem.
Og hvad skal jeg så have købt? Tjah.. ikke noget bestemt, for jeg mangler jo egentligt ikke det store, men I kan være ganske rolig, kommer nok hjem med ALT ALT for meget.

5 kommentarer:

 1. Herligt! Herligt! Og rullevognen er ganske uundværlig, når først alle de planter (som vi ikke mangler) begynder at springe op i kurven. Vi ses :o)

  SvarSlet
 2. Smart lille vogn.
  Håber i får en god dag i Kolding.

  SvarSlet
 3. man må endelig ikke gå ned på udstyr :D Fed løsning :O) SES!

  SvarSlet
 4. Vi kørte også på det tidspunkt sidste år og stod alligevel i kø helt ude på vejen. Vi kører noget før i år og tager køen med et smil :-) Ved jo hvad der venter os derinde

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.