Sidevisninger i alt

tirsdag den 27. august 2019

Drukkenbolte


I disse dage med over 25 grader varmt vejr, er der nok af tørstige drukkenbolte i haven. Ikke mindst dem i krukkerne. Jeg er blevet rigtigt glad for engletrompeter og har 4 stykker som skal have mange liter vand hver dag.  Men det er nu ikke dem, jeg har billeder af denne gang. Mine to oliventræer har bunddække af australske violer, de overlever fint nogle få frostgrader på samme måde som oliventræerne. Men de er meget tørstige !!

 

Man kan dog hurtigt se når de mangler vand - de klasker sammen omgående - men rejser sig hurtigt når de får en halv kande vand...Og når der er vandet, kan vi med god samvittighed sætte os ind i drivhuset og drikke... rosé4 kommentarer:

 1. Det er dejligt, når planterne viser os, at de mangler vand og de retter sig op efterfølgende. Det er så ærgerligt, når man opdager det for sent.

  SvarSlet
  Svar
  1. I disse tider husker man at vande, men senere på sæsonen går det lidt i glemmebogen. I hvert fald hvis vejret ikke er til at være ude i.

   Slet
 2. Jeg har kun haft australske violer som potteplanter indendøre, og da har jeg også oplevet at de klasker helt sammen når de mangler vand. Jeg vidste ikke at de med lidt held kan overleve en dansk vinter. De ser så fine ud som bunddække for oliventræerne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Australske violer er så yndige som potteplanter. Du kan se at der ikke er vildt mange blomster i potterne her og bladene er blevet grovere. Alligevel synes jeg den er fin som bunddække.

   Slet

En kommentar er altid værdsat.