Sidevisninger i alt

torsdag den 14. august 2014

Efter ferien.. havevandring og dahliaer

Thomas Edison
Nu er jeg igang med anden uge på arbejdet... det er noget belastende :-)
Det går jo ud over ens fritid og haven bliver forsømt, især når man også lige får lagt møder om aftenen mandag-tirsdag-onsdag..
Mandag var jeg til møde med bestyrelsen i haveforeningen, vi er så småt påbegyndt at planlægge næste års program, så hvis du har hørt et særligt godt foredrag eller været til andet haverelateret, som kunne have interesse for andre, så må du gerne give mig et tip.
Om onsdagen - i går - var vi så på havevandring hos et par i Gråsten, som har anlagt en have på deres industrigrund.
Da de gik på pension, byggede de en hal til deres store interesse: Veteranbiler. Her går Gert og pusler med at restaurere gamle biler. De kører over hele Europa for at skaffe reservedele. Men hvad skulle de med grunden, nåh jo, hun kunne da lave en overskudsplantehave. Og der må have været godt med overskudsplanter i Lis to andre haver (parcelhushave og sommerhushave), for grunden er stoppet med dejlige planter i store mængder.
Gert har også 200 vinstokke på en skråning i haven, som han fortalte om på til et interesseret publikum.
De ældste vinstokke er 8 år og giver god vin - måske skulle man få plantet nogle vinmarker til... hmmm

Lige nu er der flest dahliaer... jeg tog nogle billeder af nogen af dem, desværre fik jeg ikke navnene på dem alle, men den her Thomas Edison MÅ jeg eje! Og også den lyserøde anemoneformede dahlia.

Thomas Edison med solhat

Den flotteste pink dahlia
En høj yndig lyserød dahlia

Og den orange afdeling:

Dora

Mangler desværre navnet

Orange dahlia uden navn


4 kommentarer:

 1. Det har da været en spændende aftentur, flotte dahlia.
  Jeg ved ikke, om I har haft besøg af Anne Marie fra Lønbæk, men ellers er det et godt tip, har jeg set på andre blogge. Du kan kigge på Malenes blog: Lad romantikken blomstre, hun har været til mange foredrag i deres forening, måske kan du finde noget spændende der for jer.

  SvarSlet
 2. Skægt at du viser Thomas Edison, som netop kom på min ønskeseddel for få dage siden. Det er ellers et par aktive pensionister, du har besøgt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den har en skøn skøn farve, jeg var helt solgt til stanglakrids.

   Slet

En kommentar er altid værdsat.