Sidevisninger i alt

fredag den 15. november 2013

Juletiden sig nærmer

... og jeg har været ude at kigge på juletræer og grønt til kranse..
Jeg manglede noget gran til at dække sarte planter i haven med, og heldigvis har min kusine og mand en fin granplantage, hvor jeg har fået lov at samle lidt af det overskydende gran der ligger i "marken". Jeg gik en lille tur i mørkningen, hvor jeg tog disse billeder med telefonen. Undrer mig over hvor lyse de er blevet trods tusmørket kom snigende mens jeg var der. Træet herover var flere meter i omkreds (og der er kun ét!), så det kan jeg vist ikke få plads til i min stue. Men der kan da hænge meget godt pynt på det.. og jeg HAR meget, kan slet ikke lade være med at købe noget hvert år. Har allerede købt flere portioner, bla. hos Drømmegaven, hvor nogle små engle fristede over evne.

Herover et vue op over bakken med grantræer på hver side. Det er nu så hyggeligt i sådan en plantage. Vi plejer at hænge et mærke på det træ vi gerne vil købe, og så henter vi det nogle dage før jul. Der var mange mærker på træerne, så der skal vist gang i motorsaven!
På mit arbejde har vi en vedbend/efeu hæk, som er plantet ovenover en stenmur. Efeuen blomstrer og er gode til efterårsbuketter eller kranse, så jeg kommer til at plukke noget en gang imellem.

Der er også en lille lund af lærketræer, hvor efeu er groet op af, det ser ret godt ud. Jeg var lige et smut derovre i går, da jeg skulle hjem fra arbejde, for at finde nogle spændende grene med kogler på. Og efter den storm vi havde i sidste uge, var det ikke noget problem.


På lørdag skal en nabo og jeg bage julesmåkager sammen. Det har vi gjort et par gange  og vi plejer at have det rigtigt hyggeligt og bagefter deles produktionen.
Jeg vil ikke være så aktiv på bloggen her i vintermånederne, men jeg kommer stærkt igen til foråret når det hele pibler på af jorden - glæder mig allerede!7 kommentarer:

 1. Dejlig, smukke, grønne efterårsbilleder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne - efterår og næsten december - tiden står ikke stille!

   Slet
 2. Hej Tina.Dejligt at du kan få træ og gran til dekorationer......for det er da godt nok dyrt på min planteskole.
  55 kr.for et bundt-Må vist en tur i skoven og kikke efter mos og kogler.
  God søndag knus Jette

  SvarSlet
 3. Glemte lige at sige at jeg har tilmeldt mig som fast læser hos dig.....troede at jeg havde gjort det.

  SvarSlet
 4. Tak for din kommentar - det luner altid! Jeg tjekker lige om jeg er fast læser hos dig også, i hvert fald læser jeg ofte med hos dig!

  SvarSlet
 5. Åh, du dejlige grønne træ....:o) SMUKKE grønne billeder. Grønt er ekstra godt for øjet på denne årstid. Kan du nu rigtig nyde din vinterdvale, - og kan du og dine kære have en rigtig glædelig jul samt et lyst og blomsterrigt 2014.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.