Sidevisninger i alt

lørdag den 1. marts 2014

Brombær og kirsebærkornel

Mens jeg sidder foran skærmen og ser Chelsea Flower Show fra 2011 og bliver max inspireret til nye bede, minder min mørbankede krop mig om ikke at komme for godt i gang... men de kan nu noget med sammensætning af farver de englændere!
De sidste dage har jeg været et kvarter til en halv time i haven når jeg kom hjem fra arbejde. Af erfaring ved jeg at jeg ikke må gå for hårdt i gang, da jeg ellers får skader i arme eller ryg... og jeg var så stolt af mig selv at jeg kunne overholde det. Men det kunne jeg ikke helt i dag. I morges skinnede solen ind af soveværelsesvinduerne, men inden jeg stod op var det overskyet og tåget, hvilket har holdt dagen igennem. Men alligevel har det været godt havevejr fordi der var vindstille. 
Jeg gik i gang med at grave/hale og klippe brombærskud op af hækkene omkring grunden. Det kan jeg se at jeg godt kan bruge flere dage på! Jeg tog den indvendige del i dag og må så tage den udvendige del nogle andre dage. Se en af bunkerne her:Kirsebærkornellen blomstrer!
Busken står nederst i haven og lidt afsides, så jeg har slet ikke lagt mærke til det før. Den står lidt klemt ind imellem et buskads af snebær og en kæmpemæssig laurbækbusk samt en lærk (og altså før lidt brombær). Den er som der ses på det sidste billede overgroet af mos.


6 kommentarer:

 1. Tænk at kornellen blomstrer allerede! Fortsat god arbejdslyst (med pauser!) med brombærrene :-)

  SvarSlet
 2. ½ time om dagen rykker altså hurtigt noget :-) Ikke det mest spændende job du er i gang med, brombær kan være noget genstridig noget, at få bugt med.
  Så flot din kirsebærkornel står :-) Jeg købte en lille plante i efteråret, den har kun nogle få blomster.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi - nej det giver nogle skrammer, men heldigvis har jeg nogle gode handsker. Men min hat bliver dog hele tiden snuppet af hovedet på mig. Så sidder den fast i nogle brombærranker :-)
   Min kirsebærkornel er fra min haves anlæggelse dvs. i 1992, så den er pænt stor.

   Slet
 3. Uha, brombær er noget af det mest ubehagelige at gå i clinch med. Det daglige lille nøk er sikkert godt både for dig og haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nøk er godt, men nu har jeg ikke haft tid til at være i haven i flere dage - og får heller ikke megen tid i weekenden, så ukrudt gror nok over hovedet på mig.

   Slet

En kommentar er altid værdsat.