Sidevisninger i alt

lørdag den 20. august 2016

August sysler

Vi var til sølvbryllup i onsdags hos nogle venner. Det er jo en bedrift i sig selv - at være gift med den samme i 25 år. Vi var hos parret kl. syv, hvor vi sang de sædvanlige sølvbryllupssange med tilhørende trompetklang. Derefter blev vi inviteret til morgenkaffe i nærheden, det ligger helt nede ved vandet. Mosekonen bryggede rigeligt den morgen og det var en helt eventyrlig og meget idyllisk morgen.
Synes lige jeg vil dele dette billede som jeg synes er ret godt.
Drivhushygge - taget fra min siddeplads. Når jeg kommer træt hjem fra arbejde, er det her jeg sidder og lader lidt op igen, inden havearbejde, tøjvask, madlavning og alle de andre ting hverdagslivet byder på. Det er SÅ skønt at have fået et drivhus til at være i - men her er da også et par enkelte planter - og lettere rodet.
Mon jeg ikke snart kan lære det; at binde tomaterne ordentligt op. En morgen var 2-3 tomatplanter faldet ned- Øv hvor ærgerligt. Men tomaterne er nu så store og vejer 200-400 gram og det er tungt, hvis der ikke er bundet ordentligt op. Nå jeg reddede vist det meste - håber jeg.
Dette lille betonkar er lavet af to spande til at have maling i, I ved dem til at køre malerrullen ned i. Jeg fik nogle tegnede sten som gave og fandt at de ville komme til sin ret i dette kar. Jeg elsker den slags mos der allerede er på siderne.

6 kommentarer:

 1. Skønt billede, tak fordi du delte.

  SvarSlet
 2. Hej Tina.Fine billeder fra jeres besøg.
  Jeg synes også det kan være svært at få bundet mine tomater op........for de vokser bare så hurtigt.
  Og et dejligt drivhus du har.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 3. Hvor er der dejligt i dit drivhus, og hvor er det en fin ting at vi har fået øjnene op for at drivhusene kan bruges til andet end tomater, selvom de også er smovse-dejlige. Jeg er da helt pjattet med det hjemmelavede kar der

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt forstå, du lader op i drivhuset, for hvor ser der skønt ud. Jeg håber, du giver dig selv lov til at sidde der et godt stykke tid.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
 5. Hej Tina!
  Hvor er sølvbryllupsbilledet smukt! Det er vidunderligt med et drivhus, hvor man også kan sidde, det ser hyggeligt og godt ud i jeres. Og den betonkar er da for lækker:P
  Hilsner Anette

  SvarSlet
 6. Hold op for et smukt billede, det første i dette indlæg. Jeg er ellers ikke særlig begejstret for sensommeren, da de første tegn på forfald (= og den kommende vinter) begtynder at vise sig...men billeder med morgendis er nu smukke.

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.