Sidevisninger i alt

tirsdag den 14. marts 2017

Snart i haven igen

Nu glæder jeg mig til SNART at skulle i haven. Jeg har slet ikke haft tid til at komme derud endnu og det ser farligt ud derude. Jeg har kun haft en times arbejde i drivhuset i søndags, det er alt, men det var balsam for en travl og forårshungrende sjæl. Alle eller de fleste potter blev nusset og plukket for visne plantedele og der blev lukket op for vandet, hvilket var på TIDE. Det hele trængte meget til at blive vandet igennem. Jeg har gennem vinteren et par gange fyldt et par vandkander og slæbt derud. Men jeg opdagede for nyligt at temperaturen på solskinsdage kunne komme op på næsten 30 grader, så nu skal der vandes.
Jeg har været i billedarkivet og kigge bileder fra i sommer. Her et lille udvalg fra drivhuset. Ahhhh

6 kommentarer:

 1. Jeg havde de første tre "rigtige" timer i haven i dag...og fik renset det første bed sådan nogenlunde. Det var skønt.

  SvarSlet
  Svar
  1. I går var jeg også ude ca en time, så nu er jeg oppe på to :-)

   Slet
 2. Kender godt det med timerne der ikke rækker, og først nu hvor det er lyst til 18 kan jeg begynde at nå i haven på hverdage. apropros jeg har vist også et par vækster i drivhuset der trænger til vand. Et rigtigt luksus væksthus du har, med arbejdsplads og møbler.
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja,d et er dejligt at det nu er lysere om eftermiddagen. Og vi skal snart stille uret en time frem. Er det så ikke længere lyst om aftenen?
   Jeg er rigtigt glad for mit drivhus :-)

   Slet
 3. Jeg kan godt forstå, du glæder dig til at komme ud i drivhuset, for hvor ser der hyggeligt ud. Her er plads til både arbejde og afslapning.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
 4. Ja, nu har jeg ryddet lidt op og stillet de tomme krukker ud, så der er plads til både afslapning og arbejde. Jeg mangler dog at få gjort hele drivhuset RENT - men det skal være en dag hvor det er godt vejr uden for meget blæst, så de sarte planter kan komme ud et par timer. Overspringshandlinger kan forekomme.

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.