Sidevisninger i alt

fredag den 21. september 2018

Det bugner

Den varme sommer er overstået, og da det var værst, troede jeg ikke der ville komme gang i nogen afgrøder, i hvert fald ikke af betydning. Men det holdt heldigvis ikke stik - slet ikke endda.
Det nærmest bugner af alskens slags frugt og grøntsager.

Tomaterne modner nu i spandevis. Jeg laver pizzasovs til fryseren og giver væk til venner og kollegaer.
Normalt plejer mine agurkplanter at have overgivet sig til spindemidernes vold, meldug og agurkeskimmel og dermed forlængst være gået til, men i år bliver de ved med at producere. Jeg købte en agurkeplante som var podet på græskar. Det har været en succes. Men det er ikke kun den der producerer - også de andre almindelige har stadigt flere agurker.
 Jeg har høstet nogle af de grønne tomater og lavet syltede grønne tomater.
Der er også massevis af æbler, så fryseren er ikke fyldt, men godt på vej til at blive fyldt med æblegrød, som alle tre børn er vilde med. De to af dem bor ikke hjemme mere, men det er sådan en god ting at tage med, når vi skal på besøg hos dem.

6 kommentarer:

 1. Flot!

  Sjovt som det bare bugner med æbler hos folk i år. Vi fik ET æble fra vores søjleæbletræ...og NUL fra Ingrid Marie...og det var årets høst. Mærkeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var dog underligt, når det bugner hos de fleste andre. Du må plante nogle bivenlige planter der blomstrer samtidig med æblernes blomster...

   Slet
 2. Ja heldigvis blev sensommeren meget bedre end sommeren for os haveejere. Vi har også meget mere frugt og grønt end vi plejer.
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, heldigvis er naturen indrettet så den overlever, selvom betingelserne er hårde..

   Slet
 3. These fruits and vegetables look so juicy and tasty! I love picking fresh fruit and vegetables, such a fun experience! Thanks for the share, have a fantastic rest of your day. Keep up the posts.

  World of Animals

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.