Sidevisninger i alt

søndag den 1. april 2012

Planter uden blomster?

Grønt græs eller ?

2 store tætte tuer, men ingen blomster
Da vi overtog haven var der rundt omkring dette "græs" som jeg troede var forårsblomstrende planter, som bare trængte til at blive plantet om - så kom der nok blomster i dem igen. Men nej, det gør der ikke. Nu har jeg sat alle duske sammen under et lille træ, så kan de stå der og skamme sig.. Egentligt er det jo kønt nok, og bestemt livskraftigt. Men ikke særligt blomstervillige. Gør dog ingen skade og hvor de gror er der jo (næsten) ikke ukrudt. De to store tuer er ligesådan, ingen blomster, men ganske pænt grønne her i foråret.

2 kommentarer:

 1. Jeg har desværre ikke en brik forstand på græsser, så der kan jeg ikke hjælpe dig. Jeg har i mange år haft en indædt kamp med kvikgræs og græsplæner siger mig faktisk ikke så meget. De er gode til at skabe ro for øjet. Og til at trille rundt på og spille boldspil på. Og det er det, ikke?
  Men jeg skal for første gang have prydgræsser i min have. Jeg er faldet for 2 græsser, som jeg har byttet mig frø til og som nu er spiret. Det er hjertegræs og fontænegræs.

  Jeg håber andre vil kunne vejlede dig.

  Smil fra

  Marianne med
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne
   Tak for din kommentar. Jeg kan godt forstå at det er svært at afse plads til græsplæner, men med en bolddreng kan vi ikke undvære det. Jeg har et par enkelte prydgræsser i mit staudebed, det giver ligesom ro i bedet, så det skal du nok blive glad for.
   At jeg kalder ovenstående plante på billedet for græs er heller ikke korrekt, for de har løg som rødder... jeg troede at det var perleløg eller lignende.

   Slet

En kommentar er altid værdsat.