Sidevisninger i alt

onsdag den 25. april 2012

Rig på Rabarber

Jeg føler mig nærmest styrtende rig når jeg kigger på mine røde røde rabarber.
I forrige uge havde jeg fundet en opskrift på mørbrad på rabarberbund. Men mine rabarber var altså ikke særligt store og jeg kunne ikke finde nogen rabarber at købe i nogen butik i miles omkreds.
I lørdag skulle vi også have gæster og da jeg så rabarber i Bilka, købte jeg nogle og lavede rabarberkompot. Det smagte vidunderligt til det oksekød vi grillede i Weberen. Men familien spurgte hvorfor jeg ikke bare brugte mine egne rabarber og jeg svarede at de var for små.
Meenn dagen derpå var jeg lige ude og kigge til dem, og jeg må sige at der var sket noget på den lille uges tid, noget jeg bare ikke havde opdaget. De er meget flotte røde og lige til at spise, og jeg må snarest få lavet en stor portion rabarbergrød. Mine børn elsker det og når jeg har serveret grøden, føler jeg mig som jordens bedste mor. Prøv det!

Rabarberkompot:
300 g rabarber og 1½ dl. sukker koges langsomt op i en gryde. Når rabarberne er møre efter ca. 5 minutters kogning, kommes de i en skål og afkøles. Færdig. Lav hellere dobbelt portion med det samme.

1 kommentar:

  1. Skøøønt med rabarber. Jeg har ikke nogen i haven endnu, men der skulle være nogen på vej fra en kollega, så det er jo ikke så tosset :-)
    Og sikke en fin blog du har - glæder mig til at følge med :-)
    Knus Signe

    SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.