Sidevisninger i alt

mandag den 23. april 2012

Knopperne i bonderoserne

Pæonerne og bonderoserne ... det er en fryd at se de røde stolte stængler skyde i vejret!


Da jeg var barn havde min mor store flotte buske med skiftevis hortensia og bonderoser ned langs hele haven. Min søster og jeg samt 2 nabodrenge plukkede en dag alle knopper af bonderoserne. Vi synes det var sjovt at pille dem i stykker lag for lag. Men det synes vores mor ikke! Hun var mildest sagt rasende! Og selv om vi nok ikke har været mere end 3-5 år, kan vi alle huske det ret tydeligt. Ja, jeg kan endda huske hvad jeg havde på af tøj! Uha Uha! Hun har nu stadig buskene og selv om de er over 40 år eller måske mere, blomstrer de stadigt flot!

4 kommentarer:

 1. Det ville ikke være godt hvis nogle gjorde det samme i ens have... Nej de er så smukke når de springer ud! Tak for kikket på din blog...

  Maria

  SvarSlet
 2. Sød historie! Godt i ikke piller i knopperne mere, men har arvet haveglæden.

  Sjovt som nogen erindringer mejsler sig fast. Jeg tør ikke tænke på hvilke eder, jeg selv ville have sagt for mig selv, hvis jeg stod der i døren med forklædet på og så mine unger 'more' sig i bedet. For skæld ud er jo svært! Nysgerrighed er jo den bedste kilde til visdom.

  Bedste havehilsner og god aften fra
  Marianne med
  Den helbredende Have

  SvarSlet
 3. Har vi ikke alle været der? Jeg kan da også huske noget med nogle blomsterhoveder, jeg indsamlede i min mormors have. Hun var nu meget mild og sød, så jeg kan ikke engang huske hvilke blomster!
  Men de er kommet langt dine bonderoser!

  SvarSlet
 4. HAHA :D Kan lige se det for mig...

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.