Sidevisninger i alt

mandag den 30. september 2013

En himmel så flot

Septembers himmel er så blå - og ja hvis man se himlen for skyer, så er den meget flot blå.
Skyerne er også maleriske i denne tid - se bare her - et billede jeg har taget i fart fra bilen, da vi i går var ude at kigge på efterskole til yngstesønnen.


Træerne herover lyste sølv i sollyset. Det er desværre ikke så tydeligt på billedet. jeg regner med at det er sølvpopler - bladene raslede i hvert fald lystigt og vendte den hvide side udad i takt med blæsten.
Nu tager vi afsked med september og går ind i de mørkere og lidt tunge måneder. Heldigvis kan vi være i haven lidt endnu, der er endnu ikke udsigt til frost i de egne jeg bor i og regnvejr først fra sidst i ugen.


9 kommentarer:

 1. gode billeder :) og velkommen som fast læser på min blog ;) det var vel også på tide ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tim. Ja, det må du nok sige, jeg sad for et par dage siden og tilføjede mig som fast læser til en masse sider som jeg bare før er gået ind på "pr. håndkraft". Så nu må du igang med at skrive en masse gode indlæg, som jeg kan følge med i.

   Slet
 2. Hej Tina.Smukke billeder af september himmelen.Ja! nu skal vi snart vende os til ild i brændeovnen og simreretter.......men det er da heller ikke værst.
  Jeg udnytter tiden og det gode vejr til at lave nye bede og dele og flytte stauder.Har lige vist mit nye Høneballebed.God dag Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Brændeovnen har vi længe gang i - sådan en enkelt pind gør underværker når det bliver fugtigkoldt indenfor. Ja, nye bede, jeg må straks ind og se på din side!

   Slet
 3. Smukke billeder af den danske sensommer. Det er en af de helt unikke ting som vi har heroppe nord på.... Lyset er helt specielt.
  Mange havehilsner fra Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja heldigvis lyset og årstiderne vil vi trods alt ikke undvære. Og når vi så som i år har haft en "rigtig sommer", så kan vi vel nok holde til lidt indevejr med rusk og regn og senere (meget senere end nu) en enkelt snebyge eller to - gerne placeret i december og i vinterferien...

   Slet
 4. Smukke himmelbilleder, jeg er også vild med at tage himmelbilleder. Og så velkommen som fast læser hos mig, jeg gør straks gengæld, hvis ikke jeg har gjort det :)

  SvarSlet
 5. Så flott september himmel, flotte bilder, høsten er en deilig tid :)

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder af den smukke himmel.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.