Sidevisninger i alt

onsdag den 28. august 2013

Sommerblomster - prydtobak


Jeg er ikke en frønørd og jeg synes faktisk det er lidt besværligt at så frø, prikle og ikke mindst det der udplantningsarbejde. Især det sidste synes jeg er træls fordi det er i det tidsrum der sker så meget andet i haven der er mere spændende. Alligevel får jeg købt en mængde frø hvert år, faktisk flere og flere og de bliver plantet ud sent - ja når de ofte er nogle ranglede pjevs. Men som så ofte før bliver jeg positivt overrasket når de blomstrer og fylder godt og farverigt op i augustbedet og andre steder hvor jorden er lidt bar. Se her mine prydtobak, de er da flotte! Så må familien finde sig i en smule såbakker i køkkenvinduerne mv.Kommer tilbage med flere sommerblomster senere..
 Her skjuler prydtobakken et nyt træs fødder sammen med et par hvide pelargonier.5 kommentarer:

 1. Jeg har det lidt ligesom dig med de 1 årige - men i år vandt jeg nogen frø og jeg kan god se charmen ved at der er flere blomster i gang her på sensommeren.
  Jeg er vild med den limegrønne farve på din prydtobak - den kunne pynte godt i mine bede.
  Så måske skal jeg prøve den til næste år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, fristes kan man altid. Jeg har dog en del sommerblomster og også Dahlia, så jeg har faktisk mange blomster at plukke af/kigge på.

   Slet
 2. Hej Tina.Jeg er også vild med din dejlige limegrønne prydtobak.Jeg får også altid købt alt for mange frø.....men elsker også alle de dejlige blomster her i sensommeren.God aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker at plukke buketter og prioterer at have rigeligt

   Slet
 3. Du har ret. Det er lidt besværligt at så indendøre. Men man bliver jo glad, når man for et flot resultat. Dine prydtobak lyser da dejligt op i din have.

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.