Sidevisninger i alt

tirsdag den 8. maj 2012

Dejlige lupiner


Dejlige skønne lupiner kan man ikke få nok af. En vaskeægte begynderplante som man aldrig bliver træt af. Fantastisk i store overdådige sommerbuketter med pæon, vild kørvel, margueritter og hvad der ellers er i haven. De spidse toppe klæder enhver buket.
Jeg fik en del af disse lupiner da jeg begyndte at have egen have. De fleste ender med at blive blåviolette, men jeg har da enkelte lyserøde.
Den eneste ulempe den har er at når den er afblomstret, er den mindre pæn at kigge på. Derfor klipper jeg dem helt ned når det andet hold lupiner har blomstret. Så danner de pæne tuer, som man kan holde ud at kigge på!

Jeg bliver også så glad, når jeg ser disse langs motorvejene. Det pynter på de kedelige strækninger.Lyserøde lupiner samt lilla og nogle der er nærmest blå - sammen med hvide velduftende aftenstjerne/natviol


3 kommentarer:

 1. Lupiner SKAL man have :o) De er helt uundværlige, især hvis man som jeg går efter cottage-stilen :o)Ønsker mig meget lupin 'Blossom'...suk den er lækker!Ren prinsesse-lyserød ;o)

  SvarSlet
 2. Ja jeg har også kigget på 'Blossom' med længsel. En overgang var den vist svær at få fat på.
  Måske er den med på et plantemarked i løbet af sommeren, man kan da håbe!

  SvarSlet
 3. Lupiner er smukke. De bør være i enhver have.
  Tak for kigget.
  Ha` en god aften.

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.