Sidevisninger i alt

torsdag den 5. september 2013

Jeg graver...

Jeg har besluttet at mit gule bed skal udvides. Dels er det for upraktisk at slå græs rundt om, dels får jeg flere og flere - ikke KUN gule planter der passer ind heroppe på bakken. Her er lettere tørt, men god jord og ikke mindst læ!
Som det ses på billederne, har jeg her uden den store succes, afprøvet vandslangemetoden... Til at forme bedet med. Men min vandslange er ikke særligt samarbejdsvillig, det er nok under dens værdighed:-)
Må prøve at lade den ligge i solen i morgen og se om den bliver mere blød, så den bedre kan formes. Jeg var dog begyndt at grave tørv af, men så kom min søster på besøg og så må det vente - det løber nok ingen steder.
,

6 kommentarer:

 1. Hej Tine .Det vil da blive ganske flot hvis du udvider bedet.Lavede selv et gult/hvidt bed sidste forår.....og det er jeg rigtig glad for.
  Hvis jeg må komme med et forslag så ville jeg lave bedet lidt aflangt......måske lidt dråbeformet i stedet for et rundt bed.
  God weekend Jette

  SvarSlet
 2. God idé rent æstetisk, og nogle af stauderne er jo ret pladskrævende- vi har udvidet hele to bede og lavet et enkelt nyt i år.

  SvarSlet
 3. Held og lykke med gravearbejdet.... jeg håber ikke at der er store træer i nærheden.... det var der i vores nye bede - og DET var ikke sjovt med de tykke og MANGE rødder.

  SvarSlet
 4. Ja, Jette jeg laver det også ovalt, selvom det ikke er så tydeligt på fotografiet.

  Marie, studer ER pladskrævende, men jeg har også et problem med at begrænse mig, og det kræver jo en del plads, hvis man som jeg bliver ved med at anskaffe nyt!

  Sussi, der er heldigvis ikke nogen større træer i nærheden (og flagstangen har ikke nogen!) Faktisk er der rigtig god jord heroppe på bakken. Det er noget helt andet i køkkenhaven, hvor jeg ligesom dig bliver generet af rødder og rodtrævler i massevis - en stor poppel gror 10-15 meter herfra.

  SvarSlet
 5. hvor er det spændende med et nyt bed :)
  jeg bruger bambuspinde til at lave ca. omkredsen på det nye bed, og så tegner jeg den rigtige linje op med spraymaling.. syntes det er nemmere end en vandslange.
  KH
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en god idé, som jeg vil afprøve når jeg igen har tid til at grave. Synes det kniber lidt, du ved der er gøremål der hober sig op!

   Slet

En kommentar er altid værdsat.