Sidevisninger i alt

fredag den 27. juli 2012

Åben have på Fyn?

Ja, jeg ved godt jeg er sent på den - det er jeg ret tit...
Men jeg sidder og planlægger en tur for min søster og jeg. Vi skal på udflugt til en planteskole på Fyn, og i den forbindelse ville jeg se om der var nogle åbne haver på Fyn - i morgen lørdag. Men jeg kan ingen finde. Men mindre der er en stedkendt der ved hvor der er en god en. Vi er især interesseret i roser og stauder, men er ellers ikke kræsne....
Min familie og jeg er næsten lige kommet hjem efter en god uge i det franske. Dejligt med varmt vejr - det var tiltrængt for de frosne lemmer. Heldigvis kom vi også hjem til godt vejr.
Og haven! Den var lige præcis sådan som jeg gerne vil have den. Lidt vild og meget blomsterrig. Her i juli behøver jeg ikke at gøre det store, den passer nærmest sig selv. Selvfølgelig er der noget ukrudt her og der og drivhus og krukker skal selvfølgelig vandes. Men derudover kan jeg læne mig lidt tilbage og bare NYDE. Og det gør jeg så. I dag har jeg dog været en tur rundt og klippet lidt stauder ned hist og pist og nappet lidt ukrudt. Der var mange selvsåede asketræer, som blev halet op af mit akeleje og julerosebed.
Hov, jeg ville indsætte billeder, men den mulighed er fjernet? Eller er det min computer der har en fejl 40... I må have det tilgode.

2 kommentarer:

 1. Helbos have i Kværndrup er smuk se http://www.helbohaveplaner.dk/
  Lotte

  SvarSlet
 2. What's Going down i am new to this, I stumbled upon this I've found It absolutely
  useful and it has helped me out loads. I hope to give a contribution & help different customers like its helped me.
  Good job.

  Take a look at my web blog Splitting My Thoughts into Two

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.