Sidevisninger i alt

søndag den 29. juli 2012

Støvregn

Skulle lige et smut i garagen – men kom til at gå i drivhuset – og det afstedkom at jeg gik en lille tur i haven med kameraet… Det har nemlig regnet – temmeligt kraftigt en overgang. Men det sidste regn må have været støvregn. Der hang regndråber overalt i planterne. Det er fasinerende! Næsten som et edderkoppespind – og det måtte foreviges.
2012 juli-1 023
Denne rose – Julia Poulheart – har jeg lige købt 2 styk af i går på Magtensbølle Planteskole på Fyn. Den er sart lyserød/cremefarvet og med mørkt blank løv og meget yndig.
Min søster har lige haft fødselsdag og hun ønskede sig roser. Så jeg lavede en udflugtsdag, hvor vi skulle besøge planteskolen hvor jeg har købt planter før og derefter skulle vi på havebesøg. (Tak for tippet til Anomym). Men da vi var på planteskolen, begyndte det at øse ned og tordne. Vi havde alverdens ting med: Madpakken til morgen og middag. Tæpper og puder til pausen med indlagt middagslur, fotografiapparat og diverse drikkevarer, men ingen regntøj. Da vi kørte fra planteskolen var vi begge temmeligt våde og kolde, så vi blev enige om at vi nok ikke skulle mere ud i regnen, hvis vi skulle undgå at blive forkølede. Regnen så heller ikke ud til at holde op foreløbigt, så vi kom ikke på havebesøg … men kørte i Rosengårdscentret i Odense, hvor vi fik shoppet noget så eftertrykkeligt. Fra Magtensbølle Planteskole kom Ulla hjem med 7 roser og jeg 2, samt lidt bunddække. Men vi kunne have brugt meget mere tid til at gå og kigge (og penge) hvis der havde været tørt lidt længere.
2012 juli-1 016
Violfrøstjerne med dråber
2012 juli-1 017
Vanddråber på asparges
2012 juli-1 030
Nyinvestering: Dalia “Happy Wink” med flotte pink enkle blomster og mørkt løv.
2012 juli-1 021
En af mine yndlinge: Rosen “Aloha”, som skulle være en høj rose, men som ikke er det. Den skulle gro op af en rosenbue, men den er nok kun 50-60 cm i år. Jeg har fået at vide at der findes en ny og en gammel udgave af Aloha og den lille er den gamle. Men yndig er den og den dufter helt perfekt.
2012 juli-1 019
Spydverbena – en dejlig staude som jeg godt kunne tænke mig flere af.
2012 juli-1 025
Og så lige et nærbillede af Julia Poulheart igen. Lige til at spise.
Ferien er nu slut og hverdagen kalder. Vi har haft en dejlig ferie hvor vi har fået lavet badeværelse, været på ferie i Cannes i Sydfrankrig og besøgt familie. Haven har været lidt på standby – især pga. vejret. Men faktisk er min have baseret på at jeg kan holde fri fra havearbejdet midt på sommeren og bare nyde det.
Dejligt!

3 kommentarer:

 1. Åh så skønne billeder!!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Ærgeligt at regnen skulle forpurre jeres planer, men det lyder som om at I alligevel havde en dejlig dag:)
  Hvor jeg dog kender det der med at man er på vej et sted hen og ender på rundtur i haven med kameraet, ha,ha det fik vi så glæde af - dine billeder er dejlige og rosen på det første er helt uimodståelig:-)

  SvarSlet
 3. Ærgerligt med regnen på jeres tur, men dejligt at I alligevel fik lidt med hjem. Jeg kom sådan til at smile da jeg læste din første sætning - "skulle et smut i garagen - men kom til at gå i drivhuset"..........det er bare SÅ rammende for hvad der ofte sker for mig. Jeg skal lige ordne et eller andet og 3 timer senere støder jeg på det oprindelige projekt og tænker "nåh ja, det var det jeg var i gang med"! :o)
  Smukke, smukke billeder - i sær det med asparges er helt magisk.
  Mange hilsner
  Trine

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.