Sidevisninger i alt

tirsdag den 3. juli 2012

Geranium - dyb pink


Jeg var på havevandring i lørdags, så et hav af skønne skønne roser, men jeg faldt pladask for denne dejlige geranium, som passede perfekt i farven til roserne den stod iblandt. Desværre kendte ejeren ikke navnet på den, da det var en ældre sort fra hans forældres tid. Den er temmelig høj 70-80 cm og meget mørk pink. Hvis du kender den vil jeg gerne have sortsnavnet?

Herunder lidt af mine geranium'er. Desværre har jeg ikke sortsnavnene her, men det kunne være jeg skulle lave lidt research en af dagene - har meget snart FERIE - og haven trænger til en ordentlig omgang! Glæder mig til arbejdet!!!3 kommentarer:

 1. Storkenæb er skønne - og meget fine billeder med regndråber på du har fået taget. Den første du faldt for kender jeg ikke - der findes rigtig mange med den farve, men jeg skal prøve at kigge i min storkenæbsbog i aften. Dem du viser billeder af fra egen have tror jeg til gengæld godt jeg kan sætte navn på - det er fra oven:
  Geranium Sanguineum
  Geranium Cantabrigense "Biokovo"
  Ligner meget Geranium Pratense - måske Johnsons Blue

  Og ja, indrømmet, jeg er meget stor storkenæbs fan.......

  Mange havehilsner

  Trine

  SvarSlet
 2. Er ret sikker på det er en geranium 'Patricia', især hvis bladene er ret store :O)))Har den i massevis i haven og det ligner den meget godt, har den med på mit seneste indlæg ;O)

  SvarSlet
 3. Tak for svarene - jeg skal vist i planteskolen når jeg får ferie!

  SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.