Sidevisninger i alt

onsdag den 23. maj 2012

En sti i sten

Første del af stien - der skal gro trædebregner mellem stenene, men de er lidt træge i det i år.Mit staudebed er lidt kompakt og noget er svært at komme til. Ud mod marken er en fjeldribs hæk og den havde bredt sig noget ud over alle breder. Sidste år klippede jeg den lige rigeligt ind, så den ikke var alt for pæn. Men i år er den fin igen. Men det gav lige en meter inde ved hækken og her er jeg ved at lave en sti. Ikke noget særligt professionelt, bare flade sten gravet ned i jorden. Det er meningen at den skal gå fra græsplænen og ind bag i staudebedet og langs hækken og ud på modsatte side. Det forstår I nok ikke?
Jeg har lige sat 5-6 sten mere, men der mangler sten til 2-3 meter endnu. Måske skal der også nogle udløbere ind i bedet med tiden. Engang imellem skal stenene forhøjes lidt eller gror der mos på dem og de er helt tildækkede af jord. Så går jeg rundt og hakker stenene og vander dem bagefter.... Jeg sagde til min mand at jeg vandede dem så de kunne blive større. Han klager nemlig over at jeg altid vil have de store sten med hjem...

Som du ser, er jeg ikke helt nået til vejs ende. Vi skal have fat i nogle flere sten og så skal jeg have flyttet de nogle planter, så man kan få ud på plænen igen. Så skal jeg bare have plantet lidt der gror lidt tættere på stenene.
              


2 kommentarer:

  1. Sikke en fin sti - og tak for et godt grin over det med vandingen, jeg kan lige se det for mig. :o)
    Mange hilsner
    Trine

    SvarSlet
  2. Hvor er den smuk. Det er lige før man skulle tro at den altid har været der. Flot lavet.

    SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.