Sidevisninger i alt

mandag den 14. maj 2012

Storkonval


Storkonval (polygonatum)
Jeg vil ikke ligefrem påstå at jeg har en skovhave, det er at overdrive lidt for vildt. Men jeg har et halvmåne-formet bed, hvor der er forskellige mere "vilde" planter i. Her er forskellige bunddækker som efeu (er ved at blive en pestilens), her er også skovjordbær, hasselurt, bregner, liljekonvaller, duskkonvaller og storkonvaller. Her er også nyplantede buskbom og hostaer samt buske, især paradisæble. Nedenunder disse gror der ikke det store, bortset fra et par enkelte brændenælder og hyldebær, som jeg haler væk så snart jeg får øje på dem.
Storkonvallerne som I får billeder af idag, har været her et par år og de gror ganske glimrende her i skyggen, dog med flimrende sollys.
Der findes forskellige slags storkonvaller (jeg har læst om tre og der er sikkert flere) men jeg ved ikke hvilken slags jeg har. Måske er der et skilt ved, men jeg kunne ikke lige hitte det, da jeg tog billederne.


1 kommentar:

  1. De er altså også helt i særklasse. Jeg har masser der har selvsået sig selv flittigt og jeg mindes ikke jeg har indført den i haven, så jeg gætter på den er hoppet med i en indkøbte plante :O)Det midterste billede er så flot! :O)

    SvarSlet

En kommentar er altid værdsat.